dissabte, 12 de maig del 2012

Presentació de MUSAS València durant la setmana de la celebració del Dia Internacional dels Museus

Els darrers dies vos contàvem com ens havíem presentat als nostres companys bibliotecaris a través de la taula redona de la Fira del Llibre de València i amb un article a la revista SÍMILE del COBDCV. Un dels nostres objectius és que els nostres companys bibliotecaris ens puguen conéixer per poder servir de biblioteques de referència a les que poder reenviar els seus usuaris interessats en recerques bibliogràfiques molt més especialitzades.

Una vegada fet açò hem de fer la nostra presentació a la  resta de la societat!!!

Quan ho farem?
Al llarg de la propera setmana, hem elegit la setmana vinent ja que el divendres dia 18 de maig es celebra el Dia Internacional dels Museus. Així aprofitem esta setmana de celebracions per reivindicar i fer present el nostre paper dins l'estructura dels museus valencians.

Què farem?
Com el nostre pressupost és zero no hi ha res millor que fer coses de cost zero...

A llarg de tota la setmana cada biblioteca disposarà al seu centre un panell amb el cartell de la nostra campanya "Llegint els museus" junt a 8 cartells individuals per presentar cada una de les biblioteques. En estos cartells individuals cada biblioteca es presenta d'una manera molt clara: una foto del seu espai i les seues dades bàsiques, especialització, horaris, adreça, correu electrònic, enllaços web, accés al catàleg...

El dia 15 de maig, dimarts vinent, hem preparat un bookcrossing col·lectiu al qual participarem la majoria de biblioteques. Com ja vàrem fer el passat 20 d'abril per celebrar el Dia Internacional del Llibre alliberarem llibres amb alguns canvis respecte a l'última vegada:
  • La majoria són llibres editats pels nostres museus
  • Esta vegada no els deixarem al carrer sinó que els podreu trobar a les nostres biblioteques. Cada biblioteca ha elegit sis llibres que distribuirà entre la resta de centres, així de pas que podeu anar a buscar el llibre que vos interessa, coneixereu una nova biblioteca que potser ni pensaveu que existia.
  • Si els llibres no s'han arreplegat el mateix dia 15 els deixarem fins que algú els cace, així si veus que és dimecres i no has pogut vindre dimarts, crida a la Biblioteca on es trobe el títol que t'interesse i assegura't trobar-lo.
Ací vos deixem el llistat dels llibres que MUSAS València alliberarà este dia...

Finalment el dia 18 de maig, el Dia Internacional dels Museus ens podreu trobar a L'Iber-Museo de los Soldaditos de Plomo on ficarem un puesto informatiu sobre el nostre projecte i cadascuna de les biblioteques amb tríptics de cada centre així com el panell informatiu amb tots els cartells.

En un altre post vos mostrarem els cartells individuals de les nostres biblioteques, però això ho farem un altre dia que hui és dissabte...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixan's la teua opinió ens interessa moltíssim...