dimecres, 4 d’abril del 2012

Llegint els museus / Leyendo los museos

Quina millor manera hi ha d'entrar a un museu que amb la lectura de les publicacions que tenen les seues biblioteques? Quina millor manera hi ha per conéixer-los a fons que a través dels seus centres d'informació?

Com a suport documental per investigadors i usuaris, els museus conten amb biblioteques especialitzades que són interessantíssimes fonts de coneixement. Apropar-se a elles oferix la possibilitat d’endinsar-se en universos específics de diferents àrees del saber de les quals de vegades tenim una visió molt limitada.

“Llegint els museus” ens proposa descobrir estes biblioteques, els fons de les quals ens conviden a iniciar un viatge al llarg d’estos universos culturals, dels quals els museus són la millor porta d’accés.

Hem elegit este eslògan per presentar MUSAS València alhora que este disseny del llibre obert que rep l'usuari i el visitant inquiet per descobrir els museus a través dels llibres i les biblioteques. Molt prompte el trobareu penjat de les parets de biblioteques, universitats, institucions i associacions per difondre el nostre projecte i este bloc.

Des d'ací volem agrair al dissenyador Andrés Marín Jarque el treball fet amb este cartell, el seu llibre obert ens va atraure des del principi. 

No ho dubteu! si vos agrada i hi penseu que al vostre lloc de treball (biblioteca, universitat, institut, associació...), als vostres companys , als vostres alumnes... els pot interessar tindre el cartell amb la informació de MUSAS València, no heu de fer més que ficar-vos en contacte amb qualsevol dels membres o enviar-nos un correu electrònic i de seguida vos farem arribar un.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixan's la teua opinió ens interessa moltíssim...